Prodat Jednopokojový, Hurghada, Red Sea, Egypt, Sky El Gandoul Resort, Intercontinental Area

Prodat - Cod. 37047

  • Typologie: Jednopokojový
  • Oblast: 79 m²
  • Pocet pokoju: 2
  • Podlazí: 1

Prostorný apartmán s 1 ložnicí, slunný balkon s výhledem na POOL v klidné lokalitě s krásným bazénem a zahradami na prodej! Jen 5 minut chůze od moře a skvělé pláže v jedné z nejkrásnějších oblastí Van Hurghady, "Intercontinental Area" hned za Mamshou. Klidná dobře udržovaná poloha, evropská čtvrť, skvělá směsná služba s 24hodinovou obsluhou a bezpečností. Zbrusu nový, všechny nové a moderní vybaveny evropským standardem. K dispozici jsou další apartmány různých velikostí s výhledem na moře nebo na bazén.

K nákupní ceně patří kompletní interiér bytu s vysoce kvalitním moderním materiálem: dlažba, dveře, okna, balkonové zábradlí, plně vybavená koupelna, stěny a strop (exkluzivní nábytek). Za cca 6.000 eur může být celý byt moderním a vysoce kvalitním nábytkem, včetně nábytku a kuchyně s elektrickými spotřebiči. Jsme rádi, že zprostředkujeme kompetentní výrobce nábytku.

'Sky El Gandoul Resort' je skvělá nová, klidná a velmi moderní a vysoce kvalitní. Intercontinental Area se nachází na nábřeží, pouhých 10 minut od centra města Hurghada a letiště. Nejbližší velký supermarket "Carrefour" je hned za rohem a největší nákupní centrum "Senzo Mall" je pouhých 5 minut. Pláž 'Pláž č. 9 'je naproti hotelu 5 minut pěšky. Jedná se o jednu z nejkrásnějších pláží v Hurghadě, velmi prostorné, ploché a písečné svahy: ideální pro děti a nadšence pro koupání.
smíšený
"Sky El Gandoul Resort" nabízí 24 hodin denně, stejně jako v hotelu. Recepce, údržba bazénu a zahrady, úklid apartmánu na vyžádání a na požádání, apartmán je také pronajat pro majitele! Skvělá INVESTIČNÍ MOŽNOST! Evropská péče na místě.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB