Prodat Dvoupokojový, In el Ahyaa area, Red Sea, Egypt, El Asmaileya

Prodat - Cod. 37147

  • Typologie: Dvoupokojový
  • Oblast: 102 m²
  • Pocet pokoju: 3
  • Podlazí: 1

Tato nemovitost se začala budovat na velkém pozemku s vlastní pláží, v klidné oblasti El Ahyaa. Areál bude dokončen za 2-3 roky. Tento apartmán má dvě ložnice a dvě koupelny, velký obývací pokoj a dva balkony. Jeden s bočním výhledem na moře, druhý výhled na hory, pro relax na balkoně a prohlédněte si západ slunce v pouštních horách. Všechna zařízení jsou zde, co očekáváte od pětihvězdičkového rezortu: několik bazénů, restaurace, obchody, lékárna, tělocvična, wellness. V nejbližším městě najdete noční kluby, kavárny, supermarkety. Golfový klub El Gouna, vzdálený 25 km. Město Hurghada (Dahar 7 km). Taxi služby před budovou. Všechny výlety a aktivity, které jsou k dispozici, z naší cestovní kanceláře.
Platby mohou být rozvrženy, v 10% zálohy, 20% při podpisu smlouvy a 70% během procesu výstavby. Tato vlastnost bude dokončena za 2 až 2,5 let. Platba v hotovosti se slevou (zeptejte se na všechny ceny jednotlivých bytů a duplex v naší kanceláři: Giftun Real Estate.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB