Prodat Vila, Hurghada, Red Sea, Egypt, Mubbarak 6

Prodat - Cod. 38069

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 800 m²
  • Pocet pokoju: 6
  • Podlazí: 2

Jedná se o 1 polovinu dvojité vily. Kompletně uzavřená železná oplocovací zahrada o rozloze cca 700 m2, obložená a zdobená zelenými proužky, keři a stromy. V zahradě je velký bazén a také řada sedadel s dřevěnými pevnými slunečníky. Za bazénem je velký altán. Dále v zahradě je otevřená polovina, ale krytá garáž s posuvnou brankou. Za domem vstup do společné technické místnosti s vodními čerpadly a sušárna pro vybavení pro potápění. V zahradě má oplach potápěčské vybavení.
Přístup k domu skrze velké skleněné dveře s oplocením ze železa. Sál s podlahou z přírodního kamene a schodištěm do 1. patra. Vstupte do velkého skladovacího prostoru pod schodištěm obsahujícím pračku. Otevřete dveře v přízemí bytu. Apartmán v přízemí s plochou 100 m2, 2 ložnice, 1 s velkým šatníkem a trezorem. Velká koupelna, krásně dlažba, s toaletou, samostatným sprchovým koutem, umyvadlem a vířivkou. Americká kuchyně s velkou lednicí a elektrickým sporákem s troubou. Obývací pokoj s plochou obrazovkou. Všechny pokoje mají klimatizaci. Všechny podlahy z přírodního kamene.
 
Přes schody v hale v prvním patře, stejný byt, jak je popsáno výše.
 
Přes schody v hale v prvním patře se dostanete na velkou střešní terasu o rozloze 100 m2 se samostatnou koupelnou se sprchou, toaletou a umyvadlem. Samostatný kotel v koupelně. Na střešní terase je krytá mramorová luxusní vířivka pro 4 osoby. Střešní terasa je také plně obložena přírodním kamenem.
2 velké satelitní pokrmy na střeše nad terasou. (Nejsou na střešní terase, ale na střeše výše).
Všechny pozemky v plném vlastnictví. Vnější stěny vyžadují v současné době novou omítku / barvu. To mi ještě dělám na prodej.
Celý je dodáván plně zařízený, se všemi elektrickými zařízeními až po ručníky včetně. Jen osobní věci jsou stále odstraněny.
Úplně přenosné.
 
Celková cena je 145000 EUR = bankovní transakce mohou projít holandským notářem prostřednictvím účtu třetí strany, po němž notář převede tento účet poté, co byly všechny dokumenty usazeny v Egyptě.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB