Pronájem Dvoupokojový, Sahl Hasheesh, Hurghada, Egypt, El andalous

Pronájem - Cod. 26487

  • Typologie: Dvoupokojový
  • Oblast: 120 m²
  • Pocet pokoju: 1,2,3
  • Podlazí: 1,2,3

V nájemní byty na pobřeží Rudého moře, Egypt, Hurghada, Sahl Hasheesh pole.
Sahl Hasheesh (Sahl Hasheesh) - elitní na pobřeží Rudého moře Hurghada, Egypt. Infrastruktura areálu je jedinečná, zahrnuje ubytování, luxusní apartmány, pláže, přístav, centrální náměstí v kaskádové fontány, zábavní centrum s restauracemi, bary a obchody.
Apartmány se nacházejí v nejrozvinutější částí Sahl Hasheesh na prvním řádku. Komplex má dva bazény, dobře vybavené pláže, kavárny, zahrady, obchody. V celé zemi nepřetržitě střežen.
Vzhled: Obývací pokoj, kuchyň-studio, dva (nebo jeden) ložnice, dva (nebo jeden), sprchový kout, balkon s výhledem na moře. Apartmány jsou vybaveny vším potřebným pro pohodlný pobyt: nábytkem, spotřebiči (lednice, pračka, myčka, LCD TV a rádio, domácí spotřebiče, nádobí, ložní prádlo.
Náklady na pronájem za měsíc - 900 USD předpokladu pro dlouhodobé pobyty - sleva! To může půjčit kratší dobu - za den, za týden, za pár týdnů.
Pronájem bytu - je to skvělá alternativa pro zbytek pohostinství! Pomůžeme vám zakoupit si jízdenku na letišti Strete charty, usazování vše vyprávět, a ukázat, se setkal máme rusky mluvící řidiči taxi, pomáhá přizpůsobit.
Napište nebo zavolejte nám - na všechny vaše otázky zodpovězeny

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB