Prodat Jednopokojový, Hurghada, Hurghada, Egypt, Al Ismaileya, Hurghada 2, Red Sea Governorate,

Prodat - Cod. 41737

  • Typologie: Jednopokojový
  • Oblast: 36 m²
  • Pocet pokoju: 1
  • Podlazí: 4

Nádherné zařízené studio v Tiba View.
Chraňte se před inflací: investujte do nemovitostí
Prostorné a světlé studio s balkonem a výhledem na bazény, které se nachází ve 4. a nejvyšším patře Tiba View, rezidenčního komplexu nacházejícího se v nejrychleji rostoucí a rozvíjející se oblasti Hurghady, 5 minut autem od El Gouna.
Studio o rozloze 36 m2 je klimatizované a plně zařízené a vybavené připravené k nastěhování, s lednicí, satelitní TV s plochou obrazovkou, troubou, pračkou a má obývací pokoj s otevřenou kuchyní, posezení, vlastní koupelnu a terasu. Budova má výtahy a má soukromou ostrahu 24/7, 5 bazénů, aquapark, kavárnu/restauraci, supermarket a Wi-Fi v každém apartmánu.
Pláž je vzdálená 5 minut chůze a vstup na pláž je zdarma. Před komplexem je přímá hromadná doprava na trh, v centrální čtvrti Dahar.
Garsonka je ideální jako investice, vzhledem k rostoucímu nárůstu nemovitostí v okolí, nebo chcete-li pronajmout nebo i jako trvalé bydliště.
Hurghada je známá svými křišťálově čistými vodami, kde se můžete potápět mezi exotickými rybami a korály všech barev a dalšími vodními aktivitami, jako je surfování nebo sky-surfing.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB