Prodat Dvoupokojový, Sharm, Sharm El Sheikh, Egypt, Domina Coral Bay

Prodat - Cod. 42258

  • Typologie: Dvoupokojový
  • Oblast: 50 m²
  • Pocet pokoju: 2
  • Podlazí: 1

Timeshare uvnitř Domina Coral Bay, Sharm El Sheikh (Egypt)

DVA APARTMÁNY NA PRODEJ (€ 8400)


Prodám 2 samostatné realitní jednotky, každá o velikosti 25m2 a 3 lůžka v nádherném letovisku Domina Coral Bay v Sharm el Sheikh, na krásném korálovém útesu Rudého moře. Dvě realitní jednotky se nacházejí v 1. patře v bloku 55, nacházející se asi 200 m od pláže, mají samostatné vchody, ale komunikují také dveřmi.

Skládají se z velké ložnice v maurském stylu a velké rozkládací pohovky s balkonem s výhledem na moře. Resort nabízí nekonečné možnosti rekreace, relaxace, zábavy, sportu a wellness, restaurace s různou mezinárodní kuchyní.

Kód období Domina je 25 (odpovídá číslu týdne v roce). Týden Domina probíhá od soboty do soboty; příklad pro rok 2022, 18.–24. června.
Nákup 2 timeshare se uskutečnil v roce 2002, smlouva je platná na 90 let.

Existují roční poplatky za kondominium, ale pokud svůj týden nevyužijete, nic neplatíte ("no use, no pay"). Chcete-li využít týden, hotelová sazba se platí ročně (asi 350 eur za rok). Neexistují žádné poplatky za údržbu. Týden v Domina Coral Bay můžete vyměnit za jiné týdny ve stejné struktuře nebo strukturách okruhu Domina nebo prostřednictvím okruhu RCI, a to jak v Itálii, tak v zahraničí.

Změna vlastnictví apartmánů v Domina Coral Bay nevyžaduje notářský zápis a je spravována společností Domina s náklady, které nese kupující (přibližně 940 eur).
Po provedení platby je nutné převod sdělit společnosti „Domina Vacanze“, která provede změnu vlastnictví.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB