Prodat Jednopokojový, Coral Bay, Sharm El Sheikh, Egypt, PO BOX 74

Prodat - Cod. 24922

  • Typologie: Jednopokojový
  • Oblast: 55 m²
  • Pocet pokoju: 1
  • Podlazí: 2

Studio v Coral Bay, Sharm el Sheik.

Druhé patro byt kompletně zařízený v krásném ubytování: Domina Coral Bay Resort jen pár kilometrů od letiště a centra letoviska Sharm El Sheikh.

Přístroj na prodej je 55 m2 ve druhém patře komplexu v maurském stylu se nachází na autentické oáze bujnou vegetací. Skládá se ze světlé a prostorné masterbedroom, další rozkládací pohovkou pro celkem 4 lůžky, vchod, vlastní koupelna a veranda s krásným výhledem na záliv, z nejvyšší části letoviska. Tato nemovitost je vybaven klimatizací, satelitní TV s mezinárodními kanály, telefonem s přímou volbou, trezor.

Domina Coral Bay Ressort nyní 1,8 míle se zlatým pískem, stále koupal se ve slunečním světle, nejkrásnější moře z Rudého moře. Zátoka je chráněna korálovým útesem v mimořádném národního mořského parku Ras Mohamed. Transparentní vody a modré, které jsou zobrazeny ryby a korály. Na pláži, lehátka, plážové ručníky a mokré služby, nabízí nejlepší plážový volejbal, plážový fotbal prostor. Zaměstnanci animace denně pořádá turnaje na písku a fantastické stranami. Nábřežích a průchody věnované umožňují turistům dosáhnout moře přes bariéru, aniž by chodit na korály, poškození.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB